Verizon, Basking Ridge, New Jersey

An urban refresh for a suburban campus

Gensler partnered with Verizon to renovate and reinvigorate the lobby and café of its corporate headquarters in Basking Ridge, New Jersey.

Challenge

Verizon wanted its campus to reflect the company’s transition from communications to technology, broadcasting its new identity in an atmosphere that is both social and productive.

Purpose

Workers and visitors gained new opportunities to connect with the brand—and one another—across a dynamic range of new spaces, activated by multiple digital installations and touchpoints.

Experience

In the open, two-story lobby and café spaces, visitors discover the power of 5G in an interactive installation, while other displays act as Verizon’s digital town hall, sharing newsfeeds and social content from around the company.

Outcomes
2,000+
interactions in first two years
8
simultaneous live feeds
5
visualization modes

Services Provided

  • Brand Strategy & Design
  • Content Strategy & Design
  • Creative Technology
  • Interior Design